FRIZZAS

Recentreview


4.5 stars out of 23 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Frizzas. Want to know more? Find out more.

16 Jan 2023 at 22:27 Drankjes vergeten leveren... Eten was wel heel lekker.
22 Dec 2022 at 8:51 Snelle levering en super lekker eten :) zeker een aanrader!
9 Dec 2022 at 23:21 Ons eten was omgewisseld en in een verkeerde doos beland waardoor de vegetariër een vlees-frizza en de vleeseter de veggie-frizza begon te eten. Voor de rest was het heel lekker maar serieus teleurgesteld door deze fout.
13 Nov 2022 at 12:13 Altijd zoooo lekker + de vriendelijkste bediening van Gent!
17 Aug 2022 at 18:31 Lekker maar wel behoorlijk zwaar, ik kreeg het niet in 1x op. Vriendelijke eigenaar!
22 Jul 2022 at 10:04 Takeaway didn’t bring the order. So i went to frizzas myself. Had a very pleasant conversation with the owner and a delicious dinner after that. So frizzas: 5/5, takeaway itself: 1/5
10 Jul 2022 at 7:27 Zeer lekker maar het was wel niet meer warm.
12 Jun 2022 at 0:06 Origineel en leuk verpakt, grote portie. Deeg is duidelijk vers. Maar persoonlijk ben ik geen grote fan. En die met tonijn vond ik echt niet lekker. Heb ik dus ook moeten wegsmijten. Niettemin, leuk concept.
8 Jun 2022 at 18:56 Super yummy dough, amazing high quality ingredients, and completely reasonable prices. Easily my favorite pizza place now :3.
7 Jun 2022 at 19:46 The fresca is amazing.
27 May 2022 at 17:32 Super delicious fried pizza in Gent! One of the best I've tasted overall, with great crunch on the outside and a soft fluffy and light dough inside. Very easy to digest. Strongly recommended!
25 May 2022 at 20:15 Fantastische pizza met een gefrituurde krokante deeg dat niet zwaar is en dat perfect samen gaat met de vulling. Alle ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en de hele experience is aan te raden!